Wij zijn Harco en Darlene, de gezichten achter Flooring Online. Bij onze webshop kan je terecht voor vloerkleden, kindervloerkleden, speelkleden, deurmatten en trapmatten.

Wij komen allebei uit Genemuiden, dé tapijtstad van Nederland. Hierdoor hebben wij de kennis, expertise en een groot netwerk om jullie een breed assortiment aan te bieden. Omdat we direct van de producent leveren, ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Alle vloerkleden zijn bovendien voorzien van het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk en zijn dus vrij van schadelijke stoffen.

Een vloerkleed geeft warmte en sfeer aan je kamer. Maar geen één interieur is hetzelfde en daarom kiezen wij ook voor een divers aanbod met verschillende kwaliteiten en prints. Zo kan je een vloerkleed uitzoeken van Flooring Online die bij je stijl past en je ruimte tot één geheel maakt. Om het helemaal af te maken hebben wij ook deurmatten en trapmatten in ons assortiment opgenomen.
Bovendien bezorgen wij onze producten door heel Nederland (met uitzondering van de eilanden) en zorgen wij voor een snelle levering.

Door de snelle en korte lijnen, kunnen wij snel inspringen op nieuwe trends. Houdt ook onze blog in de gaten, waar we steeds met nieuwe artikelen komen over trends en tips.