Nieuw bij Flooring Online

Nieuw toegevoegd aan het assortiment van Flooring Online zijn wollen vloerkleden. Deze vloerkleden van natuurlijke materialen voldoen aan de beste kwaliteit.

De wollen vloerkleden zijn er in vele soorten, maten, kleuren en in verschillende prijsklasse. Voor elk interieur hebben wij een passend vloerkleed en met een wollen vloerkleed geef je de ruimte extra warmte en sfeer.

Allemaal één voor één een echte eyecatcher voor in jouw interieur. Kijk daarom hier tussen onze collectie en vindt het vloerkleed die het beste bij jou past!

Tips – vloerkleed reinigen…

Van een vlek in je vloerkleed wordt niemand vrolijk! Het is niet lastig om je vloerkleed fris en schoon te houden, zolang je er maar op tijd bij bent en het regelmatig bijhoudt. Door regelmatig te stofzuigen, verwijder je alvast het meeste stof. Maar om een vlek te verwijderen of het vloerkleed gewoon te reinigen heb je wat andere middelen nodig. Met deze handige tips, kan je dit gewoon helemaal zelf doen. Lees het snel hier!

Over Ons

Wij zijn Harco en Darlene, de gezichten achter Flooring Online. Bij onze webshop kan je terecht voor vloerkleden, kindervloerkleden, speelkleden, deurmatten en trapmatten. Wij komen allebei uit Genemuiden, dé tapijtstad van Nederland. Hierdoor hebben wij de kennis, expertise en een groot netwerk om jullie een breed assortiment aan te bieden. Omdat we direct van de producent leveren, ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Alle vloerkleden zijn bovendien voorzien van het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk en zijn dus vrij van schadelijke stoffen. Lees meer